Mijn favorieten

Graag stellen wij ons voor

Natuurlijk zijn wij actief, vernieuwend, deskundig, betrouwbaar, enthousiast, creatief, service-gericht en ga zo maar door.

Wij zijn immers lid van de NVM en de meeste eigenschappen, welke hiervoor genoemd zijn, mag u op rekenen wanneer u als koper of verkoper een NVM makelaarskantoor inschakelt.

Maar wat u natuurlijk wilt weten: wat kunt u bij ons verder verwachten? Ja, dat is de 'klik', of 'het gevoel', 'net dat beetje meer'. En daar gaat het om. Ervaar het zelf! Bel of mail voor een afspraak en we komen graag bij u langs!

NVM Makelaardij van Brussel Wiebenga

Ik ben Zwany van Brussel, ik ben in 1993 beëdigd als makelaar-taxateur. Ik ben als makelaar geregistreerd bij VastgoedCert en als taxateur bij het NRVT. Ik houd me bezig met aan- en verkoop, taxaties en het geven van adviezen op het gebied van ruimtelijke ordening.

Daarnaast heb ik de opleiding voor EPA maatwerkadviseur gevolgd. Ik geef adviezen over het energiezuiniger maken van woningen. Als erkend deskundige keur ik energielabels en zorg voor de registratie van de definitieve labels.

Sinds 2013 ben ik bestuurslid wonen bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs, NVM. Deze vereniging heeft ca. 3500 leden. Ik houd me hier naast kwaliteit (kennis, certificering, lidmaatschap etc.) bezig met taxeren en huur.

Ook ben ik sinds 2016 bestuurslid bij TMI, het Taxatie Management Instituut. Ik ben hier verantwoordelijk voor de wonentaxaties. TMI heeft tot doel de kwaliteit van taxaties en taxateurs te verhogen.

Tenslotte ben ik als examinator praktijktoets Wonen direct betrokken bij het voorbereidingstraject van dit examen en verantwoordelijk voor het onderdeel "wonen" in het werkgebied Heerenveen-Joure.
Ik ben Gerard van Brussel en als vastgoedadviseur verbonden aan ons kantoor. Ik ben gespecialiseerd in verkopen en bouwkundige adviezen. Daarnaast houd ik me bezig met verhuur van onroerende zaken.
Ik ben Gerda van Dam, sinds april 2014 ben ik werkzaam bij Makelaardij van Brussel Wiebenga. Drie dagen in de week, op maandag, dinsdag en donderdag ben ik het aanspreekpunt op kantoor. Telefoneren, afspraken plannen en allerlei administratieve werkzaamheden houden mij de hele werkdag druk in de weer. De combinatie van de verschillende werkzaamheden en het persoonlijke contact met de mensen maakt het leuk, geen dag is hetzelfde. Daarnaast heb ik vorig jaar de opleiding assistent-makelaar behaald, en kunt u mij ook bij bezichtigingen van onze te koop staande woningen treffen.