Mijn favorieten

Graag stellen wij ons voor

Natuurlijk zijn wij actief, vernieuwend, deskundig, betrouwbaar, enthousiast, creatief, service-gericht en ga zo maar door.

Wij zijn immers lid van de NVM en de meeste eigenschappen, welke hiervoor genoemd zijn, mag u op rekenen wanneer u als koper of verkoper een NVM makelaarskantoor inschakelt.

Maar wat u natuurlijk wilt weten: wat kunt u bij ons verder verwachten? Ja, dat is de 'klik', of 'het gevoel', 'net dat beetje meer'. En daar gaat het om. Ervaar het zelf! Bel of mail voor een afspraak en we komen graag bij u langs!

van Brussel Wiebenga makelaars & taxateurs

Ik ben Zwany van Brussel, ik ben in 1993 beëdigd als makelaar-taxateur. Ik ben als makelaar geregistreerd bij VastgoedCert en als taxateur bij het NRVT. Ik houd me bezig met aan- en verkoop, taxaties en het geven van adviezen op het gebied van ruimtelijke ordening.

Daarnaast heb ik de opleiding voor EPA maatwerkadviseur gevolgd. Ik geef adviezen over het energiezuiniger maken van woningen. Als erkend deskundige keur ik energielabels en zorg voor de registratie van de definitieve labels.

Sinds 2013 ben ik bestuurslid wonen bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs, NVM. Deze vereniging heeft ca. 3500 leden. Ik houd me hier naast kwaliteit (kennis, certificering, lidmaatschap etc.) bezig met taxeren en huur.

Ook ben ik sinds 2016 bestuurslid bij TMI, het Taxatie Management Instituut. Ik ben hier verantwoordelijk voor de wonentaxaties. TMI heeft tot doel de kwaliteit van taxaties en taxateurs te verhogen.

Tenslotte ben ik als examinator praktijktoets Wonen direct betrokken bij het voorbereidingstraject van dit examen en verantwoordelijk voor het onderdeel "wonen" in het werkgebied Heerenveen-Joure.
Ik ben Gerard van Brussel en als vastgoedadviseur verbonden aan ons kantoor. Ik ben gespecialiseerd in verkopen en bouwkundige adviezen. Daarnaast houd ik me bezig met verhuur van onroerende zaken.
Tryntsje Stenekes
Tryntsje Stenekes
Graag stel ik mij even voor! Mijn naam is Tryntsje Stenekes en ik ben sinds april 2019 werkzaam bij Makelaardij van Brussel Wiebenga. Ik ben al bijna 15 jaar werkzaam in de makelaardij als assistent makelaar en nog altijd met veel plezier. Het lijkt me leuk u te ontmoeten, wellicht bij een bezichtiging of bij ons op kantoor, stapt u gerust eens binnen!
Hendrika Minkes
Hendrika Minkes
Ik ben Hendrika Minkes en werk vanaf 1 maart 2019 als binnendienst medewerker bij NVM Makelaardij van Brussel Wiebenga. Wanneer u contact opneemt met het kantoor op maandag, dinsdag of vrijdag zal ik u waarschijnlijk te woord staan. Ik bied ondersteuning bij aan- en verkoop en bij huur en verhuur van woningen. Verder verzorg ik de promotieactiviteiten, zoals het plaatsen van woningen op onze website, Funda en Facebook en het opstellen van de brochure. Mijn drijfveer is het meehelpen aan het verwezenlijken van uw droom.