Mijn favorieten

Graag stellen wij ons voor

Natuurlijk zijn wij actief, vernieuwend, deskundig, betrouwbaar, enthousiast, creatief, service-gericht en ga zo maar door.

Wij zijn immers lid van de NVM en de meeste eigenschappen, welke hiervoor genoemd zijn, mag u op rekenen wanneer u als koper of verkoper een NVM makelaarskantoor inschakelt.

Maar wat u natuurlijk wilt weten: wat kunt u bij ons verder verwachten? Ja, dat is de 'klik', of 'het gevoel', 'net dat beetje meer'. En daar gaat het om. Ervaar het zelf! Bel of mail voor een afspraak en we komen graag bij u langs!

van Brussel Wiebenga makelaars & taxateurs

Ik ben Zwany van Brussel, ik ben in 1993 beëdigd als makelaar-taxateur. Ik ben als makelaar geregistreerd bij VastgoedCert en als taxateur bij het NRVT. Ik houd me bezig met aan- en verkoop, advisering op het gebied van ruimtelijke ordening en taxaties op velerlei gebied: voor financieringen (al dan niet gevalideerd), bijzonder beheer en voor financiering van beleggingspanden in de particuliere sector. Daarnaast ben ik gecertificeerd bouwkundig inspecteur en voer bouwkundige inspecties uit (inclusief rapportage).

Ook geef ik adviezen over het energiezuiniger en duurzamer maken van woningen.

Sinds 2013 ben ik voorzitter van de werkkamer wonen bij VastgoedCert. VastgoedCert is hét kwaliteitsregister voor makelaars. In de werkkamer wonen worden onder andere de toelatingseisen en de permanente educatie geregeld. Ook ben ik lid van het Centraal College van Deskundigen van deze stichting.

Sinds 2016 ben ik bestuurslid bij TMI, het Taxatie Management Instituut. TMI is een onafhankelijke stichting die de kwaliteit van de aangesloten taxateurs en de door hen aangeboden taxatierapporten bevordert door middel van educatie, controle en debat. Ik ben hier verantwoordelijk voor de wonentaxaties.

Daarnaast ben ik sinds eind januari 2020 voorzitter van VVD Regio Fryslân.

Als examinator praktijktoets wonen bij SVM Nivo ben ik direct betrokken bij het voorbereidingstraject van het examen voor de makelaar en verantwoordelijk voor het onderdeel "wonen" in het werkgebied Heerenveen-Joure.

En om mijn eigen kennis te vergroten ben ik in 2018 begonnen met een studie bedrijfskunde.
Ik ben Gerard van Brussel en als vastgoedadviseur verbonden aan ons kantoor. Ik ben gespecialiseerd in verkopen en houd me ook bezig met verhuur van woningen en appartementen. Daarnaast ben ik gecertificeerd bouwkundig inspecteur en voer bouwkundige inspecties van woningen uit (inclusief rapportage).
Hendrika Minkes
Hendrika Minkes
Ik ben Hendrika Minkes en werk vanaf 1 maart 2019 als binnendienst medewerker bij NVM Makelaardij van Brussel Wiebenga. Wanneer u contact opneemt met het kantoor op maandag, dinsdag of vrijdag zal ik u waarschijnlijk te woord staan. Ik bied ondersteuning bij aan- en verkoop en bij huur en verhuur van woningen. Verder verzorg ik de promotieactiviteiten, zoals het plaatsen van woningen op onze website, Funda en Facebook en het opstellen van de brochure. Mijn drijfveer is het meehelpen aan het verwezenlijken van uw droom.